7 Ocak 2015 Çarşamba

Canon DR-1210C Tarayıcı

Canon DR-1210C
İşinizin boyutu ne olursa olsun, bu kompakt ve ekonomik iş grubu tarayıcısıyla verimliliği artırın. Kolaylık, hız, yüksek görüntü kalitesi ve çok yönlü taramadan yararlanın.

Tarayıcı Özellikler

  • Kompakt ve ekonomik iş grubu tarayıcısı
  • Çift İşlevsellik: Otomatik
  • Belge Besleyici ve Düz Yatak tarama
  • Kolay kullanım
  • Uzun tarama ömrü
  • Yüksek Görüntü Kalitesi
  • Hızlı, hassas tarama
  • Güçlü yazılım uygulamaları 
 Kompakt ve ekonomik
Şık ve yerden kazandıran tasarımıyla DR-1210C en küçük yerlere bile rahatlıkla sığar. Masaüstünüze, gişe üstüne veya bir rafa yerleştirin ve kompakt, eksiksiz tarama çözümünden son derecede rekabetçi bir fiyatla yararlanın.

Esnek çift işlevsellik
Esnek çift işlevsellik, çok çeşitli belgelerin verimli taranmasını sağlar. Çok sayfalı belgeleri Otomatik Belge Besleyici ile tarayın ve zaman kazanın. Bunun yanında, kitapları, pasaportları, kalın belgeleri, hassas orijinalleri ve hatta kartvizitleri kolay düz yatak taraması için cam plakaya yerleştirerek tarayın.

Kolay tek dokunuşlu kullanım
Canon DR-1210C'yi kolaylıkla kullanın. Yalnızca kontrol panelinde tek bir tuşa basarak yazıcıya, dosyaya veya e-postaya tarayın. Ayrıca 5 seçilebilir iş düğmesine 50'ye kadar iş önceden programlanabilir, böylece diğer işlerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Güvenilir ve dayanıklı
Bu işe aç, sağlam tarayıcı durmaksızın güvenilir bir şekilde çalışmaya devam eder. Dahası, çok uzun süreyle hizmet vermek üzere üretilmiştir. Dayanıklı DR-1210C, yatırımızdan maksimum geri dönüş almanız için sınıfındaki en uzun tarama ömrüne sahiptir.

Yüksek görüntü kalitesi
En gelişmiş tarayıcılardan bekleyeceğiniz yüksek kaliteli taramaları elde edin. 600dpi'ye kadar optik çözünürlük görüntüdeki en ince ayrıntıları yakalar. 3 boyutlu renk düzeltme ve Renk Filtreleme özelliği kesinliği ve verimliliği geliştirir.

Tüm işleriniz için hızlı
Tüm belgeleriniz için - tamamen renkli, siyah beyaz veya gri tonlamalı - aynı hızlı taramanın tadını çıkarın. Dokümanlarınızı 12 sayfa/dakika hızında tarayın*. Sonuç olarak, hangi işle uğraşıyorsanız uğraşın, yavaşlama veya endişe yaşamadan aynı üretken çıktıyı alırsınız. Canon

* Tek taraflı/A4 yatay/300dpi

Açık renkli metinleri okunaklı yapın
Gelişmiş metin geliştirme modunu kullanarak açık renkli metinleri, imzaları veya kurşun kalem işaretlerini sorunsuz biçimde tarayın. Diğer görüntü işleme işlevleri arasında ‘delgeç izi kaldırma’, otomatik sayfa boyutu algılama ve eğrilik düzeltme bulunur.

CapturePerfect yazılımı: bir dokunuşla mükemmellik
CapturePerfect yazılımı görüntü kalitesini önemli ölçüde iyileştirir, böylece dijital belgeleriniz genellikle orijinallerden bile daha iyi gözükür. Ayrıca belgeleri taramayı, kaydetmeyi, paylaşmayı ve yazdırmayı kolaylaştırır. Birlikte gelen diğer yazılımlar arasında Adobe® Acrobat® Standard ve OmniPage® SE bulunur. Ayrıca Presto! BizCard Reader 5 SE kartvizitlerinizi kolayca taramanızı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder