8 Mart 2015 Pazar

Canon DR-7090C Tarayıcı

Canon DR-7090C
Sağlam belge besleyicisi ve düz yatak tarama birimiyle, çok yönlü Canon en zorlu tarama gereksinimleriniz üstesinden gelmek için tasarlandı.

Kiralık Tarayıcı Özellikler

    Çok yönlü, ikili işlevli A3 tarama
    Renkli, siyah beyaz ve gri tonlamalı taramada yüksek üretkenlik
    Kullanımı kolay
    Müthiş görüntü kalitesi
    Daha yüksek verim için Multistream™
    Güvenilir, sorunsuz çalışma


Ayrıntılı Bilgi

En zorlu tarama gereksinimlerinizi son derece güvenilir DR-7090C´ye bırakın. Bu çok yönlü, yüksek hızlı A3 renkli tarayıcı, sağlam bir belge besleyicinin yanı sıra düz yatak tarama birimine sahiptir ve hassas kağıtlardan kalın belgelere, raporlara ve ciltli kitaplara her şeyin üstesinden gelir.

Gerçek üretkenlik ve çok yönlülük

Tek geçişte çift taraflı tarama ünitesini destekleyen DR-7090C, 300 dpi çözünürlükte bile renkli, siyah ve beyaz ve gri tonlamalı taramada dakikada 70 sayfa gibi inanılmaz bir hız sunar. Üstelik çok yönü ikili tarama özelliği sayesine, her şeyle başa çıkabilirsiniz.

Toplu tarama– 100 sayfalık güçlü belge besleyici, en ağır iş yüklerinizi bile yığmanıza olanak verirken sofistike besleme mekanizması çift besleme sorunlarını hemen hemen tamamen ortadan kaldırır.

Düz yatak tarama – A3 tarama birimi kullanılarak kitapların, ciltli belgelerin, hassas ve hasarlı kağıtların tamamı kolayca taranabilir.

Kolay kullanım

Sezgisel DR-7090C her şeyi kolaylaştırır: Kontrol paneli ofisinizdeki çok işlevli yazıcı kadar tanıdıktır. Ayrıca, sık kullanılan tarama işlerini tek dokunuşla yapabilmeniz için önceden programlanabilir.

Gelişmiş işleme teknolojisiyle çarpıcı görüntü kalitesi

3 hatlı CCD sensör 24 bit renge ve 256 düzey gri tonlamaya olanak verir – fotoğraflardan renkli grafiklere ve sunumlara kadar her şey için mükemmeldir. Görüntü çözünürlüğü daha fazla esneklik için 100 dpi ile 600 dpi arasında ayarlanabilir. Otomatik Sayfa Boyutu Algılama, Boş Sayfa Atlama, Eğrilik Düzeltme, Metin Yönü ve Zımba Deliği Kaldırma gibi gelişmiş görüntü işleme özellikleri üretkenliğe yardımcı olur. Canon

Ürünle birlikte Canon’un kullanıcı dostu CapturePerfect yazılımı da verilir.

MultiStream™ verimliliği

Yenilikçi MultiStream™ teknolojimiz aynı anda iki farklı tarama modundan görüntü çıktıları almanızı sağlar. Örneğin, bir çıktı renkli, diğeri siyah beyaz olabilir. Daha sonra örneğin renkli görüntü arşiv için kaydedilirken siyah beyaz görüntü OCR (Optik Karakter Tanıma) kullanımı için kaydedilebilir.

Dayanıklı ve sorunsuz

DR-7090C iş yoğunluğunun fazla olduğu ortamlar için tasarlanmıştır. Asgari düzeyde bakımla her gün aynı şekilde çalışacağına ve sizi yarı yolda bırakmayacağına güvenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder