9 Ocak 2015 Cuma

Canon imageRUNNER 2520 Fotokopi Makinesi

Canon imageRUNNER 2520
Canon iR, bu kompakt aygıt, küçük ve orta ölçekli iş grupları için dakikada 20 sayfa/kopya hızı ile maliyeti uygun, siyah ve beyaz çıktı ile renkli tarama sunar. Kullanımı kolay dokunmatik ekranı, mükemmel enerji verimliliği ve isteğe bağlı dahili sonlandırıcısı ile bu aygıt, hem zamandan hem de paradan tasarruf ettirir.

Fotokopi Makinesi Özellikler

    Baskı, kopyalama, tarama, isteğe bağlı gönderme ve faks
    Dakikada 20 sayfaya kadar
    2.000 adete kadar maksimum kağıt kapasitesi
    Sezgisel dokunmatik ekran
    Ayrıntılı yapılandırma seçenekleri
    Ağa bağlanmaya hazır, PCL ve isteğe bağlı PS desteği
    Enerji verimliliği
    uniFLOW ve e-Bakım uyumluluğu


EK BİLGİ

Gelişmiş Verimlilik

Günlük hızlı siyah ve beyaz baskı talepleri, ürünün dakikada 20 sayfaya kadar olan hızları ve uyku modundan hızlı çıkışı ile karşılanır. 2.000 sayfalık kağıt kapasitesi ile bu çok işlevli yazıcılar (MFP'ler) yüksek yazdırma ve kopyalama hacmi ile çalışan küçük ve orta ölçekli iş grupları için idealdir.
Geniş dokunmatik ekranı ve oldukça basit menüsü imageRUNNER 2500 serisini kolay kullanılabilen bir aygıt yapar, böylece kullanıcılar zamanlarını başka işlere ayırabilir. İsteğe bağlı renkli gönderme işleviyle, kullanıcılar çok çeşitli hedeflere doğrudan renkli olarak hızlı ve verimli bir şekilde tarama yapabilir.

Maliyet kontrolü

Canon'un uniFLOW yazılımıyla uyumluluk, belirli baskı işlerini takip etmenize ve bireylere, departmanlara, konumlara ve projelere atamanıza olanak verir, böylece maliyetin daha şeffaf olmasını sağlar.
Canon’un e-Bakım uyumluluğu, idari görevlerin süresini azaltan uzaktan teşhis, otomatik sayaç okuma ve sarf malzemelerini izleme yoluyla çalışma süresini daha da geliştirebilir. Her tıklatmada ödeme özelliği ile yazdırdığınız kadar para öder, böylece maliyetleriniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olursunuz.

Güvenlik

Yerleşik güvenlik özelliği, ilgili kullanıcı bir PIN numarası kullanarak kendisini tanıtana kadar baskıların "bekletilmesi" anlamına gelir. Bu da belgelerin çıkış tepsilerinde birikmesini ve yetkili olmayan kişiler tarafından görülmesini engeller. Aynı anda en fazla 100 adet baskı saklanabilir. Alternatif olarak Canon'un uniFLOW çözümüyle bu özellik, kart güvenlik sistemleriyle birlikte kullanılarak kullanıcıların istedikleri kadar göreve anında erişmesine ve yazdırmasına olanak tanır. Ayrıca bir kere basıldıktan sonra, güvenli belge kontrolüne göre otomatik olarak silinirler.

Ağ Entegrasyonu

Bu model kolaylıkla BT ağınıza bağlanabilir, hatta mevcut PCL ve isteğe bağlı Post Script desteğiyle mevcut BT sistemlerinize de entegre olabilir. Bağlandıktan sonra iW Yönetim Konsolu (iWMC) ile tek bir kontrol noktasından tüm filonuzu yönetebilir ve takip edebilirsiniz.

Çevre üzerinde daha düşük etki

Bu ENERGY STAR® onaylı modeller, sınıflarındaki en düşük TEC (Tipik Elektrik Tüketimi)* değerlerine sahiptir ve uyku modunda 1,5 W kadar düşük enerji tüketir. Standart olan yüksek üretkenlikle çift taraflı yazdırma, maliyetleri düşürür, zamandan ve kağıttan tasarruf edilmesini sağlar.

* ENERGY STAR (www.eu-energystar.org) tarafından tanımlanan yöntem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder