29 Ocak 2015 Perşembe

Canon imageRUNNER ADVANCE 6055i Fotokopi Makinesi

Canon imageRUNNER ADVANCE 6055i
Belge iş akışlarını geliştirmek amacıyla tasarlanmış son derece üretken Canon iR, yenilikçi çevre dostu yapısıyla mükemmel değer sağlarken gizli bilgilerinizi korur.

Fotokopi
Makinesi Özellikler

    55 ppm'e kadar üretken siyah beyaz baskı
    Dokunmatik kullanıcı arabirimi
    Gelişmiş sonlandırma seçenekleri
    Kusursuz iş akışı entegrasyonu ve belge paylaşımı
    Yenilikçi çevre dostu yapı
    Olağanüstü tarama yeteneği


Ayrıntılı Bilgi

Canon'un yenilikçi yeni imageRUNNER ADVANCE platformunu temel alan 6055i, güvenlik ve çevre ihtiyaçlarınızı destekleyen, tüm belge yaşam çevrimini tamamlamanız için tasarlanmış çok işlevli bir tek belge çözümüdür.

Kolay kullanım

6055i'de kullanımı ve özelleştirilmesi kolay bir kullanıcı arabirimi olan, tepki yeteneği yüksek bir 8,4” SVGA renkli dokunmatik ekran bulunmaktadır. Cihazdaki adım adım rehberlik eden dersler, kullanmayı öğrenmenizi kolaylaştırır.

Baştan sona üretkenlik

6055i, eksiksiz iş akışı üretkenliği sağlamak için güvenilir bir platform ile etkileyici çıkış hızları, hızlı tarama ve kusursuz entegrasyonu bir araya getirmektedir.

200 ipm'e kadar tarama özelliği, kullanıcıların Microsoft SharePoint™ gibi arka ofis yazılımları dahil olmak üzere çok sayıda hedef için verimli bir şekilde tarama yapabilmesini sağlar.

Adobe® PDF, Adobe® PDF/A-1b ve içinde arama yapılabilen, yüksek sıkıştırma oranına sahip PDF/XPS gibi esnek dosya formatlarına verilen destek, belge kullanım olanaklarını geliştirir. Taranan belgeler Adobe Reader Extensions PDF kullanarak incelenebilir ve üzerine notlar eklenebilir. Bu yöntem, kağıt kullanılan iş akışlarından çok daha verimlidir.

Çok çeşitli ve güçlü sonlandırma seçenekleri de yapılandırılabilir. Yerleştirme, delik açma, kitapçık yazdırma ve ayrıca C/Z katlama işlevlerinin tümü gerçekleştirilebilir.

6055i'de Canon’a özgü UFRII baskı teknolojisi ve PCL 5e/6 bulunur. İsteğe bağlı Adobe® PostScript® 3 ve ayrıca Fiery tabanlı imagePASS-U1 baskı sunucusu da bulunmaktadır.

Üstün güvenlik

Belgeler taramadan paylaşıma, arşivlemeye ve yazdırmaya kadar tüm yaşam çevrimleri boyunca korunabilirler. Erişim Yönetimi Sistemi, temel seviyede kullanıcı, grup, görev ve hatta Evrensel Gönderme gibi işlevlere göre bile erişimi kısıtlayabilir.

uniFLOW OM çözümü ile entegrasyon, kullanıcıların ağ üzerindeki herhangi bir cihazdan güven içinde yazdırma işlemi yapabilmelerini sağlar. Belge Tarama Kilitleme Kiti, kağıt halindeki belgelerin yetkisiz kişiler tarafından taranmasını veya kopyalanmasını engeller. İşbirliği belgelerine erişim, Adobe LiveCycle Rights Management Server ES ile entegrasyon sayesinde kontrol edilebilir. Şifreleme, veri silme ve çıkarılabilir sabit diskler gibi diğer seçenekler, hassas veriler ile çalışan kuruluşlar için daha fazla güvenlik sağlar.

Olağanüstü çevre dostu yapı

imageRUNNER ADVANCE serisi, bitkilerden elde edilen organik kaynaklardan üretilmiş yüksek kaliteli biyoplastiklerin ilk kez kullanıldığı ürünleri içerir. Uyku modu güç tüketimini 1,5W kadar aşağı çeker ve düşük gürültü seviyesi daha iyi bir çalışma ortamı sağlar. Her bir cihaz aynı zamanda Energy Star ve RoHS uyumludur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder