6 Mart 2015 Cuma

CANON imageRUNNER 1133İF MFP Cihaz

CANON imageRUNNER 1133İF
CANON imageRUNNER 1133İF MFP Cihaz

MFP Cihaz Özellikler

    Yazdırma, fotokopi Makinesi, tarama, faks ve göndermek
    Hızı dakikada 33 sayfaya kadar Baskı
    E-posta göndermek ve renkli klasör ve Tarama
    İsteğe bağlı Wi-Fi
    5-line kullanıcı arayüzü
    Baskı ve USB * tarama
    Ağa hazır, PCL ve isteğe bağlı PS
    Enerji tasarruflu
    Gömülü uniFLOW ve e-Bakım özelliği



Herhangi bir örgüt içinde küçük-orta ölçekli çalışma grupları için kompakt bir çok işlevli.

Verimlilik

8 saniye ve 33ppm bir çıkış zamanı dışında bir ilk kopyasını, imageRUNNER 1133iF kompakt bir sanatçı. Küçük işletmeler ve çalışma gruplarının verimliliğini artırmak için tasarlanan, 1.050 sayfalık kapasite ve standart olarak DADF, küçük bir ayak izi vardır. 5-satırlı ekran paneli, zaman tasarrufu, kullanımı oldukça kolay.

Belgeler, belge besleyici aracılığıyla renkli taranmış ve daha sonra e-posta adresleri ve klasör ofis iş akışı ve alt satırında iyileştirilmesi doğrudan gönderilir. Canon´un uniFLOW çözüm uyumluluk baskıları ağ üzerindeki en uygun cihaz toplanan sağlayan My Baskı Anywhere sağlar. Veya yazdırma - Buna ek olarak bir USB memory stick, imageRUNNER 1133iF tarama kolaylığı sunar. *

Maliyet kontrolü

Bireyler, bölümler ve projelerin yanı sıra şarj belirli yazdırma işleri takip etmek için Canon´un uniFLOW yazılımı ile uyumluluk sağlayarak, maliyetlerin daha fazla şeffaflık sağlar.

Canon´un e-Bakım uyumluluk daha uzaktan teşhis, otomatik sayaç okuma ve idari süresini azaltmak için izleme sarf uptime artırabilirsiniz. Ve tıklama şarj ile, sadece size daha fazla kontrol vererek maliyetleri baskı ne için ödeme.

Güvenlik

Dahili ilgili kullanıcı bir PIN numarasını kucllanarak, kendilerini tanımlayan kadar güvenlik özelliği anlamına gelir baskıları "düzenlenen". Bu belgeler çıktı tepsileri kadar kazık engeller ve yetkisiz gözlerden tarafından görüntülenebilir. Bir seferde en fazla 5 saklanabilir. Alternatif canon servisleri´un uniFLOW çözümü ile kullanıcılar anında erişim ve istedikleri gibi birçok işleri yazdırmak sağlayan, kart güvenlik sistemleri ile kombine edilebilir. Ve bir kez basılmış, su geçirmez belge kontrolü için otomatik olarak silinir konum.

Daha düşük çevresel etki

ImageRUNNER 1133iF ENERGY STAR nitelendirir ® ve son derece düşük TEC (Toplam Enerji Tüketimi) derecesi vardır ve uyku modunda 3 Watt güç tüketimi olduğu kadar az tüketir. Yanı sıra, kağıt - Yüksek verimli, çift taraflı baskı, daha fazla maliyet ve zaman tasarrufu sağlar.

Bütünleşme

ImageRUNNER 1133iF, PCL ve isteğe bağlı PostScript desteği ile sorunsuz bir şekilde mevcut BT çerçeve içine entegre edilebilir. uniFLOW uyumluluk cihazın kolayca Bağlandıktan sonra verimli karma filo dağıtımlar için tüm imageRUNNER ADVANCE cihazların yanında oturabilir, iW Management Console (iWMC) kontrolü tek bir noktadan, tüm filosunu yönetmek ve izlemek için sağlar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder