22 Mart 2020 Pazar

Canon CR-55 Yüksek Hızlı Doküman Tarayıcı

Canon CR-55
Canon CR Yüksek Hızlı Doküman Tarayıcı, gişe işlemleri için mükemmel, kompakt, ekonomik ve üretken bir çek tarayıcıdır.

Tarayıcı Özellikler

    Kompakt gişe üstü tarama
    Kullanımı ve bakımı kolay
    Yüksek 55 çek/dakika hızı
    Renkli, siyah beyaz ve gri tonlamalı okuma
    Gelişmiş çift besleme algılama
    MICR yazı tipi okuma ve çek damgalama
    Silver Bullet™ Range Driver içerir


Ayrıntılı Bilgi

Verilerin ve çek görüntülerinin elektronik alış verişini sağlayan Elektronik Çek İşleme sistemi, gişede kullanım için bir çek tarayıcı ihtiyacı doğurmuştur. Cevap, kusursuz hassaslığa sahip, kompakt, ekonomik ve üretken bir aygıt olan CR-55'tir.

Kompakt tasarım, üretken tarama

2kg ağırlığındaki CR-55 bir dizüstü bilgisayar kadar hafiftir ve boyutları (223mmx140mmx188mm) en küçük masalarda veya gişelerde rahatça durmasını sağlar. CR-55 yanınızdayken, sınıf lideri 55 çek/dakika hızında, 24 bit renkli, siyah beyaz ve gri tonlamalı görüntü okumayı kullanarak yüksek kalitede taramak son derece kolaydır.

Gelişmiş çift besleme algılama

Canon kağıt tabanlı belge besleme alanındaki birikimi, olağanüstü güvenilirlik sağlamak için CR-55'te kullanılmıştır. Tek seferde elli çek yüklenebilir ve kızılötesi sensör çift beslemeyi algılamak için iki farklı karmaşık hesaplama yöntemi kullanarak sorunsuz kullanım temin eder. Bu sayede CR-55, çift beslemeleri belirlemek için yalnızca çek uzunluğunu kullanan benzer aygıtların aksine birden fazla çek türünü ve boyutunu da desteklemektedir. Olasılığı çok düşük bir çek besleme hatası durumundaysa, aygıtın yan tarafındaki erişimi kolay bakım kapağı yoluyla sorun çabucak ve basit bir şekilde giderilebilir.

MICR yazı tipi okuma ve damgalama

CR-55, Magnetic Ink Character Recognition (Manyetik Mürekkep Karakter Tanıma) yazı tiplerini %99,9 okuma başarısıyla okuyabilir. Yenilikçi tasarımı bilgisayar ekranlarındaki statik elektrik ve radyasyonunun neden olduğu enterferansı da ortadan kaldırır. Taramadan önce çeklerin üzerine onay bilgilerini basabilen bir damgalayıcı birim CR-55'e yerleşiktir.

Güçlü yazılım

Canon'un tarama yazılımı taramanın, dosya kaydetme ile görüntülemenin ve diğer işlevlerin kullanımını kolaylaştırır. Sistem bütünleştiricilerin CR-55'i iş akışlarına dahil etmelerini sağlayan, yaygın olarak tanınan Silver Bullet™ Ranger Driver da dahil edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder