25 Haziran 2020 Perşembe

Canon imageRUNNER ADVANCE C2020L

Canon imageRUNNER ADVANCE C2020L

Canon crg üstün bir değer, olağanüstü verimlilik ve yüksek kaliteli baskı talep eden işletmelere yönelik kompakt, çok işlevli, güçlü bir 20 ppm yazıcıdır.

Ofis Renkli Yazıcı Özellikler
    20 ppm hızında verimli renkli ve siyah beyaz baskı
    Sezgisel kullanıcı arabirimi
    Yüksek kaliteli baskı
    Güçlü belge işbirliği
    Standart güvenlik özellikleri paketi
    1,5 W kadar düşük enerji tüketimi
    Dahili sonlandırma özelliğiyle daha az alan kullanımı


Verimli, yüksek kaliteli baskılar
C2020L, yüksek standartlı baskı kalitesi sağlar ve hem renkli hem de siyah beyaz baskılarınızda dakikada 20 sayfa kapasiteye sahiptir. Çok çeşitli kağıtlara baskı alabilmesi ve kompakt sonlandırma seçenekleri, iletişiminizi geliştirmeniz için sınırsız sayıda seçenek sunar.

Kullanımı kolay ve özelleştirilebilir
C2020L, kullanımı son derece kolay hale getiren kullanıcı dostu simgeleri olan etkileşimli, yüksek çözünürlüklü, 5,7 inç VGA tam renkli dokunmatik ekrana sahiptir. Kullanıcılar ekrandaki tuş sayısını ve hatta her ofis ortamına uyum sağlayan 8 farklı arka plan seçeneğiyle ekran arka planını bile ayarlayabilir. Karmaşık ve sık gerçekleştirilen görevler, sadece kişisel iş akışlarını ayarlayarak, tek tuşla yapılabilen işlemlere dönüştürülebilir.

Etkin işbirliği ve dönüşüm
Çift taraflı tarama kullanıcıların e-posta, ftp ve ortak klasör gibi birçok yöne hızlı ve kolay bir şekilde tarama yapabilmesini sağlar. Microsoft, SharePoint, Adobe gibi sistemlere ve Canon’un güçlü yazılım çözümlerine entegrasyon ile işletmenizeki daha yavaş kağıt bazlı iş akışı yerine dahak çok verimli olan etkin elektronik belge akışı sağlar.

Verimli ve güvenli
Bir dizi araç, örneğin aygıt erişimini belirli işlevlerle kısıtlayarak maliyet denetimlerini kontrol altına almanıza olanak tanır. Ayrıca, güvenli filigran ve aygıt kimlik doğrulama gibi çok çeşitli özellikler yaşam döngüleri boyunca belgeleri korumaya yardımcı olur.Hızlı Tarayıcı

Çığır açan çevre dostu yapı
Canon imageRUNNER ADVANCE Serisinde, dünyada ilk kez yüksek kaliteli yangın geciktirici biyoplastik kullanılmıştır; C2020L ise 1,5 W kadar düşük enerji tüketimiyle sınıfının öncüsüdür ve Energy Star ve gibi RoHS çevre standartlarını karşılar. Çift taraflı baskı özelliği, kağıt tüketimini azaltır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder