30 Haziran 2020 Salı

Canon DR-3010C Döküman Görüntüleyici

Canon DR-3010C
Canon c-exv, yoğun ofis ortamları için Canon’un üst model iş grubu tarayıcısıdır. Kompakt yapısı ve son derece kolay kullanımıyla en büyük iş yüklerinizin üstesinden gelir. 

Hızlı Tarayıcı Özellikleri

Yüksek hız - 300dpi çözünürlükte 30 sayfa/dakika
Ağır iş yükleri için dayanıklılık
Önceden kurulmuş 9 iş modu ile kolay tarama
Ultrasonik çift besleme algılaması ile güvenilir
Güçlü özelliklerle maksimum üretkenlik
İstediğiniz neticeleri hemen almanız için yazılım paketi 



Ayrıntılı Bilgi

En zorlu iş grubu tarama gereksinimleriniz için güvenilir bir aygıta ihtiyacınız olduğunda, DR-3010C sizi asla hayal kırıklığına uğratmaz.

Üstün hızlar
Geçici tarama gereksinimlerinizin yanı sıra fatura, işlem veya uygulama formu gibi işinizle ilgili çok önemli belgeleri de zahmetsizce tarayabilirsiniz. Siyah beyaz, gri tonlamalı ve renkli tarama 30 sayfa/dakika gibi süper bir hızda yapılır. Ayrıca, bu etkileyici performans siyah beyaz ve gri tonlamalı taramalar için 300 dpi gibi yüksek bir çözünürlüğe kadar gerçekleştirilebilir.

Sağlam performans
DR-3010C günde 3.000 tarama yapabilir; kendi sınıfındaki en üretken tarayıcıdır. Bir seferde 50 yapraklık belge besleme kapasitesi en büyük iş yüklerinin rahatça yapılabilmesi anlamına gelir.

Kolay tarama
Kompakt ve modern DR-3010C her ofise kolayca uyum sağlar. Aygıtın programlanabilir dokuz iş düğmesi sayesinde günlük işler tek dokunuşla kolayca yapılabilir.

Otomatik renk algılama, otomatik metin yönü tanıma ve boş sayfa atlama gibi birçok özellik sayesinde belgelerinizi taramadan önce sıralamanıza gerek kalmaz. Yalnızca yükleyin ve gerisini DR-3010C´ye bırakın. 600 dpi optik çözünürlük ve en son görüntü işleme özellikleri her zaman olağanüstü kalitede sonuçlar almanızı sağlar.
Güvenilir tarama
Eğimli bir kağıt yolu ve Canon’un Yavaşlatıcı Silindir Teknolojisi çok çeşitli ortam türlerinde olağanüstü güvenilirlik sağlar. Ultrasonik Çift Besleme Algılama sistemi sayesinde yanlış besleme sorunları çabucak çözülür. Hassas belgelerden kalın ve kabarık ortamlara kadar her şeyi kullanabilirsiniz. A3 belgeleri Folyo modunda tarayabilme özelliğiyle bu tip tarayıcılar arasında benzersizdir.

Otomatik AÇILMA/KAPANMA
Canon DR-3010C, sınıfında enerjiyi en verimli kullanan tarayıcıdır ve hatta bağlı olduğu PC´yle birlikte otomatik olarak açılıp kapatılabilir.

Kapsamlı yazılım
DR-3010Cs, CapturePerfect, Adobe Acrobat 8 Standard, Scansoft Paperport SE, Nuance Omnipage SE ve Presto! gibi bir dizi güçlü yazılım tarafından desteklenir. Bizcard Reader 5 SE gibi araçların yanı sıra daha fazla esneklik için dahil edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder