6 Temmuz 2020 Pazartesi

Canon i-SENSYS FAX-L140

Canon i-SENSYS FAX-L140Canon Fax
Uygun fiyatlı Super G3 faksla, profesyonel lazer faks kalitesini küçük ve şık bir tasarımda edinin. Kullanımı kolaydır ve enerjiyi verimli kullanır, küçük ve orta boydaki işletmeler için ideal çözümdür.

Fax Makinesi Özellikler 


Küçük ve hızlı Super G3 faks
340 sayfa* aktarma ve alma faks belleği
15 tek dokunuşlu ve 100 kodlu hızlı arama
30 sayfalık Otomatik Belge Besleyici
150 sayfalık kağıt kapasitesi
Ultra Yüksek Kalite görüntüleme
Kullanışlı fotokopi
Hepsi Bir Arada kartuş
 



Küçük ve şık bir birimde mükemmel lazer faks kalitesi
 


Hızlı, verimli faks işlevi
Super G3 faks, iletişim maliyetlerinizi en aza indirgemek için belgeleri sayfa başına 3 saniye* gibi kısa bir sürede aktarır. Fakslar mümkün olan en kısa sürede alınıp gönderilebildiği için telefon hattınızı meşgul etmez.

Faxlarınızı endişe etmeden gönderin
Kağıt veya toner bittiğinde, 340 sayfalık* bellek gelen tüm faksları sonradan basmanız için güvenle kaydeder. Daha sonra otomatik olarak bellekten gönderilmesi için uzun belgeler aktarımdan önce taranabilir.

Hızlı, basit arama
15 tek tuşlu ve 100 kodlu hızlı arama özelliği sık kullandığınız tüm numaraları kaydedebilmenizi sağladığından numaraları çevirmek hızlı ve basit bir işlemdir. 2 satırlı arka ışıklı ekran bu faksla çalışmayı çok kolay hale getirir.

Hızlı belge besleme
30 sayfalık Otomatik Belge Besleyici ile uzun belgeleri tek bir işlemle kesintisiz fakslayabilir veya kopyalayabilirsiniz. Ayrıca 150 yapraklık kağıt kapasitesi sayesinde kağıt doldurmak için harcanan süreyi kısaltır. Canon

Ultra Yüksek Kalite
Ultra Yüksek Kalite teknolojisi çizim, fotoğraf ve metin içeren belgeler gönderildiğinde tüm ayrıntıların net kalmasını sağlar. 256 gri tonlamalı yarı ton reprodüksiyonu görüntülere daha fazla derinlik ve netlik kazandırır.

Kullanışlı fotokopi
Dakikada 12 kopya hızıyla bu faksı fotokopi makinesi olarak kullanın. Uyku modundan ısınma süresi sıfırdır, böylece beklemez ya da zamanınızı boşa harcamazsınız.

Hepsi Bir Arada kartuş
Toner, tambur ve gerekli tüm parçaların içinde bulunduğu Hepsi Bir Arada kartuşu değiştirdiğinizde, faksınız neredeyse yenisiyle aynı olur. Kesintisiz yüksek kalite çıktıları dertsiz tasasız elde edersiniz, üstelik üstünüz başınız kirlenmez.

Enerji verimi
Enerjiyi verimli kullanan ve çevre dostu bu faks, uyku modunda yalnızca 3 watt kullanır.

* ITU-T Standart Tablo No. 1´e göre

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder